Domača stran PrimeBase XTSplošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Dobavljivost, vračilo in cene

Dobavljivost

Rok dobave je od 4 do 12 dni. V kolikor ob naročilu izdelka ni več na zalogi, vas bomo o dobavnem roku obvetilo po e-pošti.

Odstop potrošnika od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti)  ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (npr. na kontaktni e-naslov info@moja-etrgovina.si ), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe in v nespremenjeni količini ter ustrezni embalaži. Obleke (oblačila) morajo imeti nepoškodovane etikete. Če potrošnik morda artikel že začne uporabljati ali če pri tehničnih izdelkih posamezne komponente odpre ali sestavlja, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Naročanje - sklepanje pogodbe na daljavo

Pogodbe so sklenjene v slovenskem jeziku. Hranimo jih v elektronski obliki na sedežu podjetja. Kupci lahko zahtevajo kopijo v .pdf formatu preko našega kontaknega naslova. Za kopije pogodb (računov, dobavnic), ki so starejše od dveh let, lahko zaračunamo strošek izdaje.
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi.

Vračilo

 • Naslov za posredovanje (pošiljanje) blaga prodajalcu je "ZAVAR d.o.o., Zg. Selnica 31e, 2352 Selnica ob Dravi."
 • Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno ) embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo.
 • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

Cene

Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Poštnina znaša 4,50€ .

Plačilo

Možnost plačila po povzetju je samo do zneska 100€. V kolikor je znesek nakupa večji kot 100€, izberite plačilo z nakazilom na TRR.

Artikli z znižano ceno

Znižana cena artiklov velja neomejeno dolgo, oziroma do odprodaje zalog.

 

Politika zasebnosti in piškotki

Politika zasebnosti

1. Splošno

Trgovec se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo Trgovec uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Trgovec spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Trgovec posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

2. Uporaba osebnih podatkov

Trgovec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek;
 • naslove za dostavo;
 • podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
 • geslo v šifrirani obliki;
 • kontaktno telefonsko številko;
 • državo bivanja;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Trgovec ne odgovarja.

3. Piškotki in IP naslovi

Trgovec vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Trgovec lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Trgovec lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Trgovec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

Brez skrbi, z našimi piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, prilagoditi cene, marže in podobno. Delovanje naših spletnih strani je brez teh piškotkov praktično nemogoče. Čeprav za njihovo uporabo ne potrebujemo vaše privolitve, vas prosimo, da nadaljujete z uporabo naših strani le, če s tem soglašate.  Vkolikor imate kakršnekoli dvome ali vprašanja, smo vam na voljo za pojasnila preko naslova info@moja-etrgovina.si.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Ker to po slovenski zakonodaji že predstavlja večji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov teh strani privolijo.

Če tega ne dovolite, naših vsebin ne boste mogli deliti z vašimi prijatelji (odstranili bomo različne gumbe, kot so Všeč mi je, deli vsebino, priporoči, G +1 … ). Velika verjetnost je tudi , da boste pri iskanju preko iskalnika Google naše strani težje našli med zadetki.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

VAŠA PRIVOLITEV 
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Trgovec je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Trgovec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Trgovca.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Trgovec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Trgovec podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Trgovec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi Pošta Slovenije in DPD bo Trgovec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo Trgovec stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri Trgovcu redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Trgovcem.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo Trgovcu sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik Trgovcu poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Trgovec bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

6. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@moja-etrgovina.si

Velikostne tabele

Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako naročiti pravilno velikost.

Spodaj navedena tabela je zgolj informativnega značaja, saj oblačila dobavljamo od različnih proizvajalcev.

Pri izbiri velikosti vam svetujemo, da preprosto izberete velikost, ki jo sicer tudi sami nosite. Če pa nosite vmesno velikost, raje izberite večjo.

Za ogled tabel velikosti morate imeti nameščen program Adobe Reader. V kolikor ga nimate si ga lahko brezplačno namestite tukaj.

Velikosti oblek

 

 

spletna prodaja oblačil spletna prodaja ženskih oblačil prodaja preko spleta ženska moda obleke kratke obleke mini obleke srednje dolge obleke midi obleke dolge obleke maxi obleke večerne obleke maturantske obleke obleke za valete valeto poročne obleke puloverji majice bluzice majčke bluze topi korzeti majice z naramnicami majice s kratkimi rokavi jakne plašči plašči dolgi plašči kratki jakne bolero blazerji jopice brezrokavniki hlače kratke hlače dolge hlače jeans legice trenirke krila spodnje perilo perilo kopalke bikini enodelne kopalke dvodelne kopalke modni dodatki pasovi pasovi usnjeni pasovi iz blaga torbice šali uhani verižice zapestnice kompleti modni čevlji škornji gležnjarji sandali salonarji balerinke športni čevlji adiddas nike moška moda teniski puloverji moški srajce majice dolge majice kratke majice jakne jopice brezrokavniki hlače jeans otroška moda nova moda čudovite obleke trend poletje 2013 pomlad 2013 jesen zima popusti znižano brezplačna dostava ugodno akcija akcijske cene akcijska ponudba poceni moda za močnejše postave črna bež bela rdeča kraljevsko modra zelena modra rumena pink roza rjava večbarvna pisano bombaž nylon svila najlon poliester elastan volna jeans umetno usnje viskoza s m l xl xxl material univerzalna velikost 36 38 40 42 48 50 52 54 56 58 60 32 34 modno ozko široko elegantno športno prodaja nakup spletna trgovina internetna prodaja enostavni nakup oblačila
Womenswear dresses short dresses mini dresses mini dresses medium length dresses long dresses maxi dresses evening dresses prom dresses dresses for wedding dresses Valet valeto sweaters t-shirts tops blouses tops bluzice corsets shirt with suspenders T-shirts coats jackets coats long coats short jackets blazers bolero cardigan cardigans pants shorts pants jeans skirts LEGIC tracksuits underwear lingerie bikini swimsuit one-piece swimwear two-piece swimwear fashion accessories belts belts leather belts made ??of fabric handbags scarves earrings necklaces bracelets sets fashion ankle shoes boots sandals heel balerinke adiddas sport shoes nike tennis men's fashion sweaters man shirts T-shirts long shirts sweatshirts t-shirts jackets cardigans pants jeans children's fashion new fashion beautiful clothes trend summer 2013 spring 2013 autumn winter reduced discounts free shipping favorable price action action action offer cheap fashion outsize black beige red white royal blue green blue pink yellow brown pink multicolored colorful nylon cotton silk wool nylon polyester spandex jeans leather viscose material SML XL XXL size fits 36 38 40 42 48 50 52 54 56 58 60 32 34 narrowly wide elegant fashion sports sales purchase online shop online sale buy simple clothes
Womenswear Kleider kurze Kleider Minikleider Minikleider mittlerer Länge Kleider Lange Kleider Maxikleider Abendkleider Ballkleider Kleider für Hochzeit Kleider Valet valeto Pullover t-shirts tops blusen tops bluzice Korsetts Shirt mit Hosenträgern T-Shirts Mäntel Mäntel langen Mänteln kurze Jacken Blazer bolero cardigan Strickjacken Hosen Shorts Hosen Jeans Röcke LEGIC Trainingsanzüge Unterwäsche Dessous Bikini Badeanzug einteilige Badeanzüge und Badehosen zweiteilige Bademode Accessoires Gürtel Gürtel Ledergürtel aus Stoff Handtaschen Schals Ohrringe Halsketten Armbänder gemacht setzt fashion Knöchel Stiefel Sandalen Ferse balerinke adiddas Sportschuhe nike Tennis Herrenmode Pullover Mann shirts T-shirts mit langen shirts Sweatshirts T-shirts Jacken Strickjacken Hosen Jeans Kindermode neue Mode schöne Kleider Trend Sommer 2013 Frühjahr 2013 Herbst Winter reduziert Rabatte Versandkostenfrei günstigen Preis-Aktion Aktion Aktion Angebot billige Mode übergroßen schwarz beige rot weiss royal blau grün blau rosa gelb braun rosa bunten bunten Nylon Baumwolle Seide Wolle Nylon-Polyester Spandex Jeans Leder Viskose-Material SML XL XXL size fits 36 38 40 42 48 50 52 54 56 58 60 32 34 knapp verfehlte elegante Mode Sport Umsatz zu erwerben Online-Shop Online-Verkauf kaufen einfache Kleidung